Personvern

Personvernforordningen, også kalt GDPR (General Data Protection Regulation), skal gi deg som person og kunde bedre kontroll over hva du gir fra deg av opplysninger. For å kunne utføre jobben vår, samler vi inn og håndterer visse opplysninger om deg som kunde.
Mer om det kan du lese her.

Slik håndterer vi opplysningene

Når du kontakter oss for å få vår hjelp eller be om et tilbud, tar vi vare på opplysninger som navn og kontaktinformasjon. Det må vi ha for å kunne inngå en kontrakt med deg – og til bruk i regnskapet.

Vi vil aldri selge personopplysninger, og deler informasjon kun i tilfeller der det er nødvendig å benytte en tredjepart, som for eksempel om vi skulle benytte en underleverandør, for å kunne levere tjenesten du ønsker.

Informasjonskapsler og statistikk på nettsiden

Gjennom Google Analytics bruker vi informasjonskapsler for å få informasjon om hvordan nettsidene våre blir brukt av de som er innom. Dette gjør at vi kan videreutvikle siden og sikre at den er så brukervennlig som mulig. Informasjonen er anonymisert, og vi får kun innsyn i antall besøkende, hvor de kommer fra og hvilke sider de har besøkt.

Du kan velge å blokkere informasjonskapsler i nettleseren din, uten at du vil merke noen forskjell på funksjonaliteten på siden vår.

Nyhetsbrev

Når du melder deg på for å få nyhetsbrev hos oss, gir du samtykke til at vi kan lagre navn og e-postadresse. Her benytter vi tredjepartsløsningen Campaign Monitor, og informasjonen blir lagret også der. Utover det er opplysningene trygt bevart hos oss. Og det vil de være frem til du (mot formodning) melder deg av. Det gjør du ved å benytte linken i nyhetsbrevet eller ta kontakt med oss.

Vi sender nyhetsbrev ca. én gang i måneden. Dette vil være en miks av praktiske tips, kampanjer, tilbud og annet relevant stoff.

Mottar du e-post fra Lykke Hjemme i dag, er det fordi du kan hake av på en av disse:

Du er en av våre kunder/kontakter.
Du har meldt deg på vårt nyhetsbrev.
Du har takket ja til å motta vår tipsserie på e-post, «5 tips til et lykkeligere hjem»

Det tolker det også som samtykke om at du vil motta informasjon fra oss.

Kontaktskjema

Sender du en beskjed via kontaktskjemaet vårt, lagrer vi disse opplysningene i systemet vårt. Det er for at vi skal kunne gi deg så god oppfølging og service som mulig.

Hvem er behandlingsansvarlig?

Daglig leder i Lykke Hjemme AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger i forbindelse med bruk av vår nettside og nyhetsbrev, eller når du er i kontakt med oss på andre måter. Vi gjør det vi kan for å følge reglene som til enhver tid gjelder.

Hvordan har vi lov?

Vår behandling av dine personopplysninger kan basere seg på ett eller flere av følgende grunnlag: ditt samtykke, oppfyllelse av avtale med deg, oppfyllelse av en rettslig forpliktelse eller for formål knyttet til en berettiget interesse.

Dine rettigheter

Det nye regelverket gir deg retten til innsyn, retting og sletting i personopplysningene vi har lagret om deg. Kontakt daglig leder om du ønsker dette – eller om du har spørsmål.

Oppdatering av personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å justere denne erklæringen dersom vi endrer praksisen vår. Endringen gjelder da fra denne saken er oppdatert, og det vil komme tydelig frem her. Slik trenger du ikke å lure på hva som er endret eller fra når det gjelder. Skulle vi bli kjøpt eller fusjonert, vil opplysningene bli videreført, slik at nye eiere kan fortsette det samme arbeidet.